vineri, iunie 2, 2023
17.6 C
București
spot_img

Expoziția națională “FABRICAT ÎN MOLDOVA” 2019

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova vă invită să vizitați ediția a XVIII-a a Expoziției naționale “FABRICAT ÎN MOLDOVA”, care se va desfășura în perioada  30 ianuarie – 03 februarie 2019, pe teritoriul Centrului Internațional de Expoziții „Moldexpo” SA, mun. Chișinău.

La eveniment vor participa agenți economici din diferite domenii de activitate și regiuni ale țării, precum și comunitatea de afaceri de peste hotare.

Ca și în edițiile anterioare, expoziția va găzdui un program amplu de afaceri în cadrul căruia vor fi abordate subiecte de o mare actualitate atât pentru consumatori, cât și pentru producători. În acest sens vor fi organizate diverse concursuri, mese rotunde, prezentări de companii și produse, seminare, conferințe pe teme de interes în sfera cooperării comercial-economice.

De asemenea, vor fi expuse produse calitative, la prețuri accesibile.

Pentru informații detaliate: Direcția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții a CCI a RM, tel./fax: (+373 22) 210 725, 238 410, 211 442, e-mail: carolina.chiper@chamber.md

Notă: ”Conceptul evenimentului urmărește unificarea forțelor reprezentanților administrației publice, comunității de afaceri și organizațiilor obștești în vederea susținerii fabricării produselor autohtone, punerii în evidență a nivelului de competitivitate a acestora și majorării cererii de consum a produselor naționale.

Pe parcursul anilor “FABRICAT ÎN MOLDOVA” a devenit o platformă de creare a condițiilor favorabile pentru susținerea producătorului autohton și de promovare a imaginii Republicii Moldova.”

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole