vineri, martie 31, 2023
6.7 C
București
spot_img

FASHION HOUSE Pallady începe procesul de închiriere a noilor spații

FASHION HOUSE Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din sectorul de outleturi la nivel european, anunță că va demara lucrările la cea de-a doua fază a FASHION HOUSE Outlet Centre Pallady, deschis în primăvara anului trecut, în partea de est a Bucureștiului.

Faza a doua aduce o extindere a spațiului comercial cu 5.674 de metri pătrați și va fi inaugurată în trimestrul doi al anului viitor. Investiția totală în dezvoltarea FASHION HOUSE Pallady se ridică la 45 de milioane de euro, după cum se arată într-un comunicat informativ emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Procesul de închiriere a spațiilor din faza a doua de dezvoltare este în derulare, iar noii chiriași se vor alătura unui portofoliu solid care include branduri renumite precum Puma, Killtec, Tom Tailor, Lee Cooper, Triumph, Otter, Sizeer, Ecco, Colin’s și US Polo Assn.

„Împreună cu brandurile partenere, am să reușit să punem FASHION HOUSE Pallady pe harta comercială a Capitalei ca destinație de smart shopping. Mixul de branduri premium și reducerile atractive de până la 70% au fost ingredientele cheie care au transformat outletul într-un proiect de retail de succes. Suntem onorați de încrederea pe care brandurile ne-au acordat-o și ne angajăm să dezvoltăm în continuare parteneriate puternice cu chiriașii noștri, oferindu-le cele mai bune servicii, ajutându-i să își optimizeze businessurile. Extinderea spațiului comercial cu încă aproximativ 5.700 de metri pătrați va genera o creștere a numărului de vizitatori, dar și a vânzărilor. Mai mult, va permite celor care ne vizitează să găsească oferte și mai variate, la cel mai bun raport calitate-preț”, a declarat Brendon O’Reilly, Managing Director, FASHION HOUSE Group.

După finalizarea celei de-a doua etape, FASHION HOUSE Outlet Centre Pallady va avea un spațiu total disponibil de peste 14.000 mp și va găzdui 70 de magazine.

Prima fază a FASHION HOUSE Pallady s-a dovedit a fi un succes, spațiul comercial disponibil fiind închiriat aproape în totalitate. Cel mai nou brand care se alătură proiectului din estul Capitalei este Nike. Celebrul brand american va deschide la începutul lunii martie un magazin outlet pe o suprafață 527 de metri pătrați și va oferi o gamă largă de articole de îmbrăcăminte, cu reduceri zilnice de cel puțin 30% din prețul inițial. Nike a decis să se alăture FASHION HOUSE Pallady după rezultatele excelente înregistrate de primul magazin outlet al brandului deschis în FASHION HOUSE Militari, în decembrie 2021.

FASHION HOUSE Pallady este situat pe autostrada A2, km 15 (ieșirea Cernica). Cu galerii în aer liber și un design inspirat din arhitectura Belle Époque a Bucureștiului, noul outlet oferă zilnic discounturi de până la 70%, la branduri celebre. Peste 300 de locuri de parcare sunt oferite clienților, care au de asemenea la dispoziție două linii de autobuz – R472 și R407 – care fac locația ușor accesibilă locuitorilor și celor care vizitează Capitala.

FASHION HOUSE Pallady urmează povestea de succes a bine-cunoscutului outlet din zona de vest a orașului – FASHION HOUSE Militari – care de mai bine de un deceniu oferă clienților discounturi avantajoase zi de zi.

Text și foto: OXYGEN PR

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole