Foto. Au rămas fără papuci … Cine, unde, când? Dar mai ales …de ce

Date:

Share post:

Le-au luat papucii, la propriu. Nu le-au dat, le-au luat. Cine, unde și când? Dar mai ales …de ce în cele ce urmează.

Peste 18.000 perechi de papuci de casă au fost reținuti de inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud. Astfel, în ziua de 08 noiembrie 2023, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud – Direcția Regională Vamală București, au descoperit într-un container sosit din Chinaavând ca destinație o societate comercială cu sediul în Ucraina, 18.500 perechi papuci de casă, bunuri susceptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru marca SMILEY/EMOJI.

Bunurile au fost reținute iar valoarea acestora, în situația în care ar fi fost comercializate pe piață la preț de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 915.000 lei.

Papucii sunt reținuți, iar transportatorii și persoanele care au inițiat ideea răspund acum potrivit legilor în vigoare.

Text și foto: Autoritatea Vamală Română PR

spot_img

Articole asemănătoare

Oare ce fac românii de sărbători și în anul acesta?

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar românii și-au conturat deja planurile pentru perioada festivă ce se anunță. Potrivit celor mai recente cercetări realizate de iSense Solutions, descoperim ce tradiții mai respectă aceștia, dar și cum a afectat creșterea prețurilor bugetul alocat pentru această perioadă.

Cum va funcționa metroul cu ocazia Zilei Naționale a României

Metrorex informează că în perioada 30.11.2023 – 03.12.2023, circulația trenurilor de metrou se va desfășura conform graficelor aprobate pentru weekend și sărbători legale, la un interval de 10 minute, pe toate magistralele de metrou.

Trei echipe canine ale Poliției de Frontieră au trecut cu succes examenul de dresaj. Galerie foto

Trei echipe canine, care își exercită activitatea de serviciu la Sectoarele Poliției de Frontieră Ungheni, Tudora și Basarabeasca au trecut cu succes examenul de absolvire a cursului specializat în dresaj canin, organizat în orașul Hermanice, Republica Cehă.

Promenada Mall anunță câteva exclusivități și invită la noi experiențe de shopping

Promenada Mall București anunță extinderea mixului de chiriași prin deschiderea a șapte noi magazine, dintre care două nume în premieră în România. De asemenea, calitatea experienței clienților se va îmbunătăți și prin mărirea și modernizarea spațiilor și noi concepte, în trei magazine emblematice.