Foto. Au rămas fără papuci … Cine, unde, când? Dar mai ales …de ce

Date:

Share post:

Le-au luat papucii, la propriu. Nu le-au dat, le-au luat. Cine, unde și când? Dar mai ales …de ce în cele ce urmează.

Peste 18.000 perechi de papuci de casă au fost reținuti de inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud. Astfel, în ziua de 08 noiembrie 2023, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud – Direcția Regională Vamală București, au descoperit într-un container sosit din Chinaavând ca destinație o societate comercială cu sediul în Ucraina, 18.500 perechi papuci de casă, bunuri susceptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru marca SMILEY/EMOJI.

Bunurile au fost reținute iar valoarea acestora, în situația în care ar fi fost comercializate pe piață la preț de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 915.000 lei.

Papucii sunt reținuți, iar transportatorii și persoanele care au inițiat ideea răspund acum potrivit legilor în vigoare.

Text și foto: Autoritatea Vamală Română PR

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.