Foto: Cine sunt cei patru polițiști de frontieră premiați la Turneul Internațional de box „Golden gong”

Date:

Share post:

Noi succese și noi rezultate frumoase pentru echipa Poliției de Frontieră a Republicii Moldova.
🥊 Patru boxeri, angajați ai Poliției de Frontieră, au reușit să urce pe podiumul învingătorilor în cadrul Turneului Internațional „Golden gong”.
Competiția sportivă a avut loc în perioada 9 – 13 noiembrie 2023, la  Skopje, Macedonia de Nord.
👮‍♂️ Bozorov Davron (71 kg) – locul I
👮‍♂️ Gavriliuc Vlad (80 kg) – locul I
👮‍♂️ Zaplitnai Andrei (92 kg) – locul I
👮‍♂️ Zavatin Alexei (+92 kg) – locul II
🏆 Totodată, polițistul de frontieră Vlad Gavriliuc a fost declarat cel mai tehnic boxer.
Recunoștință antrenorului Petru Caduc care pregătește oameni de valoare în lumea sportului de performanță din Republica Moldova!
Text și foto: PR Secția relații publice, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI R. Moldova/ Foto deschidere: arhiva/generic
spot_img

Articole asemănătoare

Oare ce fac românii de sărbători și în anul acesta?

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar românii și-au conturat deja planurile pentru perioada festivă ce se anunță. Potrivit celor mai recente cercetări realizate de iSense Solutions, descoperim ce tradiții mai respectă aceștia, dar și cum a afectat creșterea prețurilor bugetul alocat pentru această perioadă.

Cum va funcționa metroul cu ocazia Zilei Naționale a României

Metrorex informează că în perioada 30.11.2023 – 03.12.2023, circulația trenurilor de metrou se va desfășura conform graficelor aprobate pentru weekend și sărbători legale, la un interval de 10 minute, pe toate magistralele de metrou.

Trei echipe canine ale Poliției de Frontieră au trecut cu succes examenul de dresaj. Galerie foto

Trei echipe canine, care își exercită activitatea de serviciu la Sectoarele Poliției de Frontieră Ungheni, Tudora și Basarabeasca au trecut cu succes examenul de absolvire a cursului specializat în dresaj canin, organizat în orașul Hermanice, Republica Cehă.

Promenada Mall anunță câteva exclusivități și invită la noi experiențe de shopping

Promenada Mall București anunță extinderea mixului de chiriași prin deschiderea a șapte noi magazine, dintre care două nume în premieră în România. De asemenea, calitatea experienței clienților se va îmbunătăți și prin mărirea și modernizarea spațiilor și noi concepte, în trei magazine emblematice.