FOTO. Concurs de educație rutieră: ”Copilărie pe bicicletă”

Date:

Share post:

Polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost prezenți în mijlocul elevilor din Bacău, pe care i-au premiat pentru cunoștințele de legislație rutieră și pentru îndemânarea conducerii bicicletei în poligon, în cadrul Concursului Interjudețean de Educaţie Rutieră ”Copilărie pe bicicletă”.

La data de 11 mai a.c., la Școala Gimnazială Miron Costin din Bacău s-a desfășurat Concursul Interjudețean de Educaţie Rutieră ”Copilărie pe bicicletă”, ediția a IV-a.

Concursul a fost reprezentat de Inspectoratul Şcolar în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Bacău.

La competiție au participat elevi de gimnaziu din mai multe școli de pe raza județului, care au fost punctați pentru cunoștințele de legislație rutieră și pentru îndemânarea conducerii bicicletei în poligon.

Concursul de Educație Rutieră se desfășoară anual, în scopul promovării unui mod de viaţă sănătos, de a preveni producerea accidentelor rutiere în rândul elevilor prin însuşirea corectă a regulilor de circulaţie şi de a verifica gradul de pregătire al elevilor în parcurgerea poligonului tehnico-aplicativ.

Informațiile ne-au fost oferite de subcomisar de poliţie Cătălina Păduraru.

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată. Până nu de mult, căutam remedii de însănătoșire în diferite colțuri ale țării (România n.r.), pe la numeroși medici renumiți, cu diferite recomandări pe care le-am adunat în timp.

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu …

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu ... Pe 20 mai sarbatorim Ziua Mondiala a Albinelor, o ocazie perfecta pentru a recunoaste si aprecia contributia acestor miracole ale naturii la bunastarea noastra.

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 – 2020”, la Muzeul … Foto

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 - 2020”, la Muzeul ... Pentru a afla care este muzeul citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Foto

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Acesta este subiectul pe care îl dezvoltăm în continuare, azi, la Infoanunț.