marți, mai 30, 2023
21.3 C
București
spot_img

Ghișeul unic funcționează acum și în raionul Cantemir

Încă un centru multifuncțional de prestare a serviciilor publice după principiul ghișeului unic a fost inaugurat, de către Agenția Servicii Publice, în orașul Cantemir din Republica Moldova.

Situat pe strada Basarabia 4, Centrul Multifuncțional Cantemir dispune de 18 operatori instruiți pentru a presta servicii publice la cel mai înalt nivel. Aici cetățenii vor fi deserviți în domeniile: înregistrării și evidenței populației, înregistrării și licențierii unităților de drept, înregistrării și evaluării bunurilor imobile. Doritorii pot solicita în cadrul oficiului și preschimbarea permisului de conducere.

Centrul Multifuncțional Cantemir prevede condiții la nivel înalt atât pentru vizitatori, cât și pentru angajații Agenției. La intrare, cetățenii vor găsi zona de informare unde pot solicita asistența necesară, iar în zona de prestare a serviciilor sunt amplasate ghișeele unde solicitanții pot depune cererile și ridica documentele confecționate. Deservirea cetățenilor se efectuează în baza rândului electronic. Totodată este disponibilă și programarea prealabilă la toate serviciile ASP.

Precizăm că Agenția Servicii Publice va deschide centre multifuncționale în toate raioanele țării.

Autor: Sofia Filip
Foto: Agenția Servicii Publice

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole