Guvernul României va asista Moldova în reforma sectorului de apărare

Date:

Share post:

Guvernul României va acorda asistență Republicii Moldova pentru continuarea procesului de reformă și modernizare a sectorului de apărare.

Planul bilateral de cooperare între Ministerul Apărării Naționale din România și Ministerul Apărării din Republica Moldova pentru anul 2018 a fost semnat în cadrul Reuniunii Comisiei mixte moldo-române în domeniul apărării, desfășurate la București, în perioada 25-26 aprilie a.c, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Apărării al Republicii Moldova, cu rreferire la același subiect, pe parcursul acestui an, colaborarea moldo-română pe segmentul de apărare se va axa pe intensificarea antrenamentelor cu participarea militarilor ambelor armate, creșterea numărului de burse pentru ofițerii și subofițerii Armatei Naționale în instituțiile de profil din România, expertiză în implementarea programelor de dezvoltare a învățământului sprijinite de NATO.

Autor:Ion Panfil
Foto:Ministerul Apărării Republicii Moldova
spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști. Aceasta este tema subiectului de azi, la Infoanunț

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. Foto

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. 

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea. Unde și când va avea loc acest eveniment, în cele ce urmează.

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Galerie foto inclusiv traseu și premii

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Acesta este subiectul articolul de azi, la Infoanunț.