Guvernul României va asista Moldova în reforma sectorului de apărare

Date:

Share post:

Guvernul României va acorda asistență Republicii Moldova pentru continuarea procesului de reformă și modernizare a sectorului de apărare.

Planul bilateral de cooperare între Ministerul Apărării Naționale din România și Ministerul Apărării din Republica Moldova pentru anul 2018 a fost semnat în cadrul Reuniunii Comisiei mixte moldo-române în domeniul apărării, desfășurate la București, în perioada 25-26 aprilie a.c, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Apărării al Republicii Moldova, cu rreferire la același subiect, pe parcursul acestui an, colaborarea moldo-română pe segmentul de apărare se va axa pe intensificarea antrenamentelor cu participarea militarilor ambelor armate, creșterea numărului de burse pentru ofițerii și subofițerii Armatei Naționale în instituțiile de profil din România, expertiză în implementarea programelor de dezvoltare a învățământului sprijinite de NATO.

Autor:Ion Panfil
Foto:Ministerul Apărării Republicii Moldova
spot_img

Articole asemănătoare

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.

Cine se extinde în Spania, unde lansează al patrulea activ imobiliar, în valoare de 3,5 mil. dolari. Foto

MetaWealth, cea mai importantă platformă de investiții imobiliare fracționate, se extinde în Spania și lansează al patrulea asset din portofoliu.

Surprizele minunate de la Festivalul SFR

Vorbim în cele ce urmează despre minunatele surprize ale Festivalului SFR. Organizatorii festivalului Serile Filmului Românesc anunță lansarea celui de-al treilea număr al ziarului CineGazeta SFR.