joi, martie 23, 2023
7.1 C
București
spot_img

Horea Popescu preia coordonarea practicii de Corporate M&A în CMS la nivel regional

Firma internațională de avocatură CMS anunță numirea lui Horea Popescu în poziția de coordonator al practicii de drept corporativ / fuziuni și achiziții în Europa Centrală și de Est, începând cu data de 1 mai 2020, o practică ce reunește aproape 100 de parteneri și alți avocați din regiune.

Având o experiență în avocatură de peste 20 de ani, Horea Popescu a fost implicat de-a lungul timpului într-un număr mare de tranzacții importante atât în România cât și la nivelul CEE, acordând consultanță juridică unei game variate de clienți naționali și internaționali, se arată într-un anunț informativ emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Specializat în fuziuni și achiziții, private equity, restructurări și tranzacții comerciale, tranzacții pe piețele de capital, dreptul concurenței și privatizări, Horea Popescu deține o experiență vastă în proiecte sofisticate, multi-jurisdicționale, acorperind o gamă largă de sectoare precum energie, tehnologie, media și telecomunicații, servicii bancare și financiare, asigurări, bunuri de larg consum și drept imobiliar, după cum transmite PRAIS Corporate Communications.

Suntem încântați de numirea lui Horea ca lider al practicii CMS de Corporate M&A din regiune.  Această reușită confirmă succesul biroului CMS din România în dezvoltarea de practici regionale, unice în piața din România. Noi am reușit să dezvoltăm o echipă de excepție, cu o experiență foarte valoroasă în coordonarea de proiecte transfrontaliere. Această numire reprezintă o recunoaștere a creșterii impresionante a biroului CMS din București din ultimii ani“, a declarat Gabriel Sidere, Managing Partner al CMS România.

Horea s-a dovedit a fi un lider foarte capabil în calitatea sa de coordonator al echipei de Corporate M&A din România. Vasta sa experiență în domeniu și angajamentul de lungă durată față de dezvoltarea profilului practicii noastre de Corporate M&A îl fac pe Horea să fie poziționat ideal pentru a prelua coordonarea la nivel regional și de a consolida CMS ca lider de piață”, a afirmat Dóra Petrányi, Managing Director al CMS pentru regiunea Europei Centrale și de Est.

Sunt onorat de numirea mea ca Head of Corporate M&A la nivel regional. Traversăm o perioadă de incertitudine fără precedent, dar bazele firmei noastre și echipa rămân puternice. Aștept cu nerăbdare să colaborez cu colegii mei parteneri, precum și cu toți colegii avocați din CMS la nivel regional și global. Împreună vom continua dezvoltarea practicii noastre și vom promova noi oportunități de afaceri pentru clienții CMS“, a declarat Horea Popescu.

Coordonator al departamentului de Corporate M&A în România de peste șase ani, Horea Popescu a fost implicat în numeroase tranzacții transfrontaliere cu impact major pe piața din România și din regiune, respectiv vânzarea activelor Liberty Global către Vodafone, Liberty Global la vânzarea activității sale de televiziune DTH în CEE și Luxemburg, Advent International și Zentiva în achiziția operațiunilor Alvogen din CEE, numeroase achiziții ale Bitdefender în Europa etc.

Edițiile din acest an ale publicatiilor juridice de prestigiu Legal 500 EMEA, Chambers and Partners și IFLR1000 îl descriu pe Horea Popescu ca fiind „unul dintre cei mai proeminenți avocați de M&A din România, având o reputație remarcabilă, de lungă durată, pe piața avocaturii de afaceri”.

CMS este a cincea firmă de avocatură ca mărime din lume, având 4.800 avocați și peste 1.100 parteneri în 41 de țări, fiind o organizație dinamică, în continuă dezvoltare, cu o activitate de practică remarcabilă, de peste 30 ani în Europa Centrală și de Est. Anvergura CMS nu este dată doar de mărime, ci și de expertiză și inovare, cu practici de top în sectoare de relevanță internațională. Strategia biroului local din București este de a continua dezvoltarea practicii regionale ca parte integrantă a abordării globale a CMS și de a-și consolida caracterul de hub de excelență cu relevanță regională, alcătuit din experți capabili să coordoneze tranzacții complexe, multi-jurisdicționale.

Text și foto: PRAIS Corporate Communications

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole