În scurt timp va fi definitivată Strategia națională de dezvoltare „Moldova 2030” pentru R. Moldova

Date:

Share post:

În viitorul apropiat va fi definitivată Strategia națională de dezvoltare „Moldova 2030”. Un draft al strategiei a fost prezentat săptămâna trecută în Guvern. Declarația a fost făcută de premierul Pavel Filip în cadrul emisiunii „Replica” de la postul de televiziune Prime TV, transmite IPN.
„Până la definitivare desigur vor exista consultări publice, așa că experții care au expertiza necesară să participe. Un lucru important pe care vreau să-l accentuez este că în această strategie totul se va centra pe cetățean – pornind de la ciclul vieții, cum trebuie să se simtă, ce facă statul pentru ca omul să se simtă bine începând din copilărie până când ajunge la vârsta de pensionare”, a declarat prim-ministrul.
Printre prioritățile pentru anul 2018 este reforma justiției, sistemul educațional, structura drumurilor și energetica. „Iată pilonii pe care poate fi edificat statul Republica Moldova”, a spus Pavel Filip.                                                                                                                                                                                              (Ligia Beatrice Vasilescu)

 

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată. Până nu de mult, căutam remedii de însănătoșire în diferite colțuri ale țării (România n.r.), pe la numeroși medici renumiți, cu diferite recomandări pe care le-am adunat în timp.

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu …

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu ... Pe 20 mai sarbatorim Ziua Mondiala a Albinelor, o ocazie perfecta pentru a recunoaste si aprecia contributia acestor miracole ale naturii la bunastarea noastra.

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 – 2020”, la Muzeul … Foto

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 - 2020”, la Muzeul ... Pentru a afla care este muzeul citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Foto

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Acesta este subiectul pe care îl dezvoltăm în continuare, azi, la Infoanunț.