Serviciul Fiscal de Stat al Republicii Moldova are un nou director începând de azi. Despre ce este vorba și mai multe amănunte, în materialul ce urmează, care a fost trimis pe adresa redacției Infoanunț.
Vorbim în cele ce urmează despre un dialog la nivel înalt între CCIR și Camera de Comerț Dubai.
Eveniment: Despre un puternic spirit al solidarității și unității românești... Mai multe amănunte, în cele ce urmează.
Exclusiv:  Capcanele anunțurilor de investiții. Despre aceasta vom vorbi azi, în cele ce urmează. Există și investiții bune, cu siguranță, dar care sunt acelea? Cum distingem binele de rău? 
România trebuie să învețe din experiența Lituaniei și să reia proiectul AGRI. Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban, a avut, în data de 1 februarie a.c., o întrevedere cu E.S. dl Arturas Zurauskas, ambasadorul Lituaniei în România, în scopul analizei situației actuale a schimburilor economice bilaterale, precum și a identificării soluțiilor optime pentru dinamizarea acestora.
CMS a asistat Raiffeisen Bank S.A. și Raiffeisen Bank International AG în ... Mai multe în cele ce urmează.
Info: Calendarul fiscal al contribuabilului pentru luna ianuarie 2024. Serviciul Fiscal de Stat al Republicii Moldova informează despre faptul că, termenul limită de prezentare a dărilor de seamă fiscale pentru trimestrul IV anul 2023, pentru luna decembrie 2023, precum și termenul de achitare a impozitelor, taxelor, primelor de asigurare obligatorie de asistență medicală și a contribuțiilor de asigurări sociale este...
Un nou program marca Mastercard România ce aduce cashback garantat pentru posesorii de carduri. Despre aceasta vom vorbi azi, în cele ce urmează.
Termen limită de prezentare a dării de seamă ... pentru perioada fiscală 2023. Redăm în cele ce urmează comunicatul primit de la Serviciul Fiscal de Stat  SFS Republica Moldova care ne anunță că data de 15 ianuarie 2024 este termenul limită de prezentare a dării de seamă CAS18-AN, pentru perioada fiscală 2023.
Important! Astăzi, APIA ne informează că autorizarea la plată a fermierilor se face în continuare în ritm susținut.