Infoanunț. Sistemul Informațional e-Permis: peste 44.000 de cereri procesate într-un an

Date:

Share post:

Infoanunț. Sistemul Informațional e-Permis: peste 44.800 de cereri procesate într-un an.

De la lansarea e-Permisului la data de 21 februarie 2023 și până în prezent, Poliția de Frontieră a înregistrat peste 44,800 de cereri pentru permise electronice de acces în zona de frontieră. Suplimentar, au fost înregistrate 1003 cereri pentru permisele destinate ambarcațiunilor, precum și eliberate 12.406 avize de vânătoare și 5023 de permise temporare de acces în punctele de trecere a frontierei de stat.

Despre Sistemul Informațional e-Permis

Lansat în luna februarie a anului trecut, Sistemul Informațional e-Permis a adus un avans semnificativ în procesul de eliberare a permiselor de aflare în zona de frontieră. Utilizatorii e-Permisului beneficiază de multiple avantaje, oferindu-le acces online din orice colț al țării sau din străinătate. Serviciul este disponibil și pe dispozitive mobile, asigurând flexibilitate maximă. La fel, utilizatorii economisesc timp și resurse, evitând deplasările la subdiviziunile Poliției de Frontieră.

Alte beneficii

Alte beneficii includ reducerea timpului de așteptare și posibilitatea de a fi informat în prealabil online cu privire la prezența în zona de frontieră. Un aspect important este că acest serviciu este oferit gratuit, fără impunerea unor taxe suplimentare, reflectând angajamentul nostru pentru a facilita procesul și a sprijini comunitatea.
E-Permisul reprezintă o soluție modernă și eficientă, adaptată nevoilor cetățenilor în raport cu serviciile oferite la frontieră.
Pentru a accesa acest sistem, cetățenii pot vizita site-ul oficial al Poliției de Frontieră, la secțiunea „Informații utile”, subrubrica „E-Permis”, sau pot accesa direct link-ul: epermis.border.gov.md. Pe această pagină sunt disponibile diverse tipuri de servicii, iar utilizatorii beneficiază de un ghid detaliat privind etapele de obținere a permisului electronic de acces în zona de frontieră.

Important!

Pentru orice întrebări sau nelămuriri, cetățenii pot apela numărul de contact 022.264.562, unde ofițerii Direcției Regim și Ordine Publică oferă consultații despre procesul de obținere online a permiselor.
E-Permisul este un pas semnificativ către modernizarea, digitalizarea și eficientizarea proceselor legate de accesul în zona de frontieră, facilitând interacțiunea cetățenilor cu instituția noastră. Poliția de Frontieră rămâne dedicată asigurării unui mediu sigur și transparent pentru toți cetățenii săi.
Text și foto:
Secția relații publice
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM
Foto deschidere: arhiva
spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.