Serviciul Fiscal de Stat al Republicii Moldova are un nou director începând de azi. Foto

Date:

Share post:

Serviciul Fiscal de Stat al Republicii Moldova are un nou director începând de azi. Despre ce este vorba și mai multe amănunte, în materialul ce urmează, care a fost trimis pe adresa redacției Infoanunț.

Olga Golban a fost numită astăzi de către Guvernul Republicii Moldova în funcția de directoare a Serviciului Fiscal de Stat, urmând să intre în exercițiul funcției începând cu data de 28 februarie 2024.

În acest context, Olga Golban a fost prezentată echipei autorității fiscale de către Ministrul Finanțelor, Petru Rotaru. La eveniment au fost prezenți directorii adjuncții: Petru Griciuc, Valeriu Vlas, Victoria Belous, Iuri Lichii, precum și șefii subdiviziunilor structurale.

 

Despre eveniment

Ministrul Finanțelor, Petru Rotaru, a mulțumit directorului adjunct al Serviciului Fiscal de Stat, Petru Griciuc, pentru asigurarea continuității activității instituției în ultimele cinci luni.

Totodată, Petru Rotaru a felicitat-o pe Olga Golban cu ocazia numirii în funcție, urându-i succes în activitatea pe care urmează să o desfășoare la Serviciul Fiscal de Stat:

Doamna Golban este profesionistă și sunt sigur că împreună veți reuși să continuați activitățile lansate. Trebuie să continuăm activitatea la turații maxime, de aceea este important să avem același ritm accelerat și să ne bucurăm de rezultatele SFS care în prezent sunt destul de bune”.

La rândul ei, Olga Golban a mulțumit conducerii Ministerului Finanțelor pentru încrederea acordată și a asigurat de cooperarea la fel de strânsă între cele două instituții.

Fiind la Ministerul Finanțelor am încercat mereu să acord tot suportul necesar Serviciului Fiscal de Stat, urmărind un interes comun, și anume facilitarea procesul de administrare fiscală și în cele din urmă, de conformare a contribuabililor. Totul poate fi realizat împreună cu echipa și în acest context mizez pe suportul fiecăruia dintre Dumneavoastră și în continuare”, a adăugat la rândul său Olga Golban.

Istoric

Olga Golban lucrează în sistemul fiscal din anul 2007, anterior ocupând diverse funcții de conducere în cadrul Serviciului Fiscal de Stat. În perioada martie 2023 – februarie 2024 a deținut funcția de Secretat de stat al Ministerului Finanțelor, fiind responsabilă de domenii importante precum: fiscal, vamal, contabil și financiar. Este licențiată în economie, deține titlu de magistru în drept și magistru în științe economice.

Text și foto: PR Serviciul Fiscal de Stat Republica Moldova

 

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.