miercuri, februarie 8, 2023
-2 C
București
spot_img

Locuri accesibile unde putem merge cu bani puțini. Imagini incredibile

Pentru persoanele ”sălbatice” și cu spirit liber, călătoriile nu sunt atât un hobby, cât un mod de viață și o oportunitate de a învăța și de a observa o mulțime de lucruri noi și interesante.

Locuri accesibile unde putem merge cu bani puțini. Imagini incredibile

Da, călătoriile sunt o plăcere, dar este o plăcere scumpă, nu-i așa? De aceea, trebuie făcute unele sacrificii – de exemplu, să stai într-un hostel în loc de acel hotel de 5 stele. Când vine vorba de călătorii cu buget redus, uitați de tot luxul.

Iată câteva locuri excelente pe care trebuie să le vizitați și care nu vă vor rupe buzunarul! Aceste destinații de talie mondială îți vor oferi cel mai mare randament pentru banii tăi odată ce ajungi acolo. Haideți, luați inițiativa, acesta este îndemnul care apare pe un blog specializat de călătorii.

Iar dacă nu puteți pleca, vizitați locuri minunate prin intermediul unor imagini inedite, pe care le prezentăm în cele ce urmează, astăzi, la Infoanunt.

Auckland, Noua Zeelandă

Auckland este un oraș minunat din Insula de Nord a Noii Zeelande. Una dintre poreclele lui Auckland, “Orașul velelor”, este derivată din popularitatea navigației în regiune.

Auckland găzduiește cluburi de iahturi notabile, porturi de agrement, parcuri adorabile, plaje fabuloase pentru înot și o mulțime de alte atracții turistice și repere.

Mâncarea și cazarea sunt mai mult decât accesibile în Auckland. Singurul lucru care s-ar putea să vi se pară scump este zborul, mai ales dacă veniți din SUA.

Madrid, Spania

Madrid, capitala Spaniei, este un oraș cu bulevarde elegante și parcuri întinse și îngrijite, cum ar fi Buen Retiro. Acest oraș fermecător, cu o arhitectură frumoasă, știe cum să trăiască. Chiar dacă Europa este considerată un continent scump, Spania este un loc relativ mai ieftin de vizitat. Mai bine mergeți acolo în septembrie, octombrie, aprilie și mai.

Bali, Indonezia

Bali este o frumoasă insulă indoneziană, cunoscută pentru munții vulcanici împăduriți, orezăriile emblematice, plajele și recifele de corali. Insula găzduiește situri religioase, cum ar fi Templul Uluwatu de pe faleză. Insula este, de asemenea, cunoscută pentru retragerile sale de yoga și meditație. Cazarea și mâncarea fiind incredibil de ieftine, este populară și incredibilă, un punct extraordinar de atracție turistică.

Text: Elena Ștefan

Foto: Blog Travel

 

 

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole