Maia Sandu la Gala „Femei în Economie”. Video

Date:

Share post:

Maia Sandu a participat, în aceste zile, la Gala „Femei în Economie”. Despre aceasta, în materialul care urmează, azi la Infoanunț.

Președinta Maia Sandu a participat la cea de-a șasea ediţie a Galei „Women In Economy”, organizată de Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) și aflată sub patronajul Parlamentului European. Evenimentul  recunoaşte personalităţile feminine cu rezultate notabile în diferite domenii cheie ale societăţii româneşti.

Implicarea femeilor nu este doar un act de echitate socială, este, în esență, un act de asumare a independenței. Asta le-am zis azi femeilor și bărbaților prezenți la Gala „Femei în Economie”, la Ateneul Român. Azi au fost premiate femei care au demonstrat, prin propriul exemplu, că pot reuși în afaceri, depășind orice prejudecăți, clișee sau obstacole care le-au stat în cale. Pe ambele maluri ale Prutului, avem nevoie de cât mai multe asemenea exemple de rezistență, de femei care să își asume rolul de lider”, a declarat șefa statului. 

Maia Sandu a subliniat despre cât de important este ca femeile să poată fi independente: „Cu cât mai multe femei independente vom vedea, cu atât mai independentă și liberă va fi comunitatea și lumea întreagă. Să ne strângem mâinile, doamnelor, și să ne asumăm independența ca pe o posibilitate de a ne face bine nouă, familiei noastre și neamului nostru”.

Text, foto și video: PR Președinția Republicii Moldova

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.