Moldova va participa la Expo Dubai 2020

Date:

Share post:

Republica Moldova va participa la Expoziția Mondială „Expo Dubai 2020”, care se va desfășura în perioada 20 octombrie 2020 – 10 aprilie 2021, în Emiratele Arabe Unite, transmite IPN cu referire la o decizie în acest sens aprobată de Guvern. Documentul prevede crearea Comitetului organizatoric, care va elabora Planul de acţiuni şi va organiza concursurile naţionale aferente participării la expoziție. De asemenea, va face calcule preventive ale cheltuielilor expoziționale.
Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” este desemnat autoritate națională responsabilă pentru participarea  Moldovei la „Expo Dubai 2020”. Potrivit autorităților, pentru Republica Moldova participarea la acest eveniment reprezintă o oportunitate de evidențiere pe plan global, de promovare a valorilor naționale și de intensificare a schimburilor comercial-economice, științifice, tehnologice și culturale.
Conform estimărilor organizatorilor, „Expo Dubai 2020” va fi vizitată de 25 de milioane de persoane. Moldova a participat anterior la expozițiile mondiale de la Hanovra, Shanghai și Milano.                                                                                            (Ion Panfil)

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.