NOU! Aloe Bio-Cellulose Mask a revenit! Cadoul potrivit pentru sărbătorile…

Date:

Share post:

NOU! Aloe Bio-Cellulose Mask a revenit! Și nu oricum, acest produs are acum o formulă nouă, ambalaj revizuit, dar și un preț accesibil. La fix pentru a face ultimele daruri în luna femeii, dar și pentru sărbătorile pascale, care se apropie cu pași repezi.

Ce este Aloe Bio-Cellulose Mask? O mască facială tip servetel, de unica folosinta, eficienta, usor de utilizat, cu proprietati anti-imbatranire, care ofera pielii hidratare intensa si un plus de stralucire in doar 20 de minute. Stim ca multi o cunoasteti deja. Ne-ati intrebat frecvent de acest deliciu suprem pentru ten! A lipsit o perioada, dar a meritat – s-a intors mai puternică.


Aloe Bio-Cellulose Mask duce inovatia cu un pas mai departe. Pentru ca este fabricata din bioceluloza, un material organic care poate retine o cantitate imensa de umiditate. Acest lucru il face ideal pentru a „transporta” toate ingredientele uimitoare direct in piele. Este un material maleabil, cu fibre fine, de 1.000 de ori mai subtiri decat firul de par, ceea ce inseamna ca se muleaza perfect pe conturul fetei.

Sunt multe de spus despre Aloe Bio-Cellulose Mask, dar va lasam pe voi sa descoperiti nu doar povestea si ingredientele minunate din spatele acestui produs senzational, dar si beneficiile, adaugand-o acum in cos, deoarece este disponibila prin comandă online click aici

Text și foto: Newsletter/Ligia Beatrice Vasilescu/consilier

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.