Nou! Alți trei polițiști de frontieră vor purta Bereta de Onoare. Foto

Date:

Share post:

Nou! Alți trei polițiști de frontieră vor purta Bereta de Onoare.

La 31 mai 2024, s-a desfășurat mult așteptatul concurs „Bereta de Onoare a Poliţiei de Frontieră” pe poligonul din Zagarancea, raionul Ungheni.
Evenimentul a adunat 15 dintre cei mai pregătiți polițiști de frontieră, care au ajuns în ultima etapă a competiției.
Participanții au avut de parcurs un traseu solicitant de peste 6,5 km, fiind supuși unor probe de rezistență fizică, forță și abilități de tragere cu arma de foc. Aceste provocări au fost concepute pentru a testa la maximum capacitățile fizice și psihice ale polițiștilor de frontieră, asigurând astfel că numai cei mai buni dintre ei vor putea obține prestigioasa Beretă de Onoare. După o testare riguroasă a angajaților particpanți, cinci dintre ei au ajuns la final, ca în proba lupte corp la corp să reziste doar trei și să se înrednicească cu Bereta de Onoare.
Șeful Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a fost prezent la eveniment și a felicitat pe cei care au reușit să obțină acest simbol al excelenței profesionale. „Este o onoare să asist la acest concurs și să vă felicit personal pe toți cei care ați demonstrat curaj, determinare și abilități excepționale. Vă îndemn să purtați Bereta de Onoare cu mândrie și să continuați să fiți un exemplu de voință și caracter pentru colegi și pentru comunitate,” a declarat șeful Inspectorat General, Ruslan Galușca.
Concursul „Bereta de Onoare a Poliţiei de Frontieră” este un eveniment anual, organizat în ajunul zilei profesionale din 10 iunie, care își propune să recunoască și să recompenseze excelența în rândul polițiștilor de frontieră, consolidând totodată spiritul de echipă și angajamentul față de misiunea de securitate a frontierei Republicii Moldova.
Text și foto:
PR/Secția relații publice
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM
Foto deschidere: generic/pixabay
spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.