O alee de brazi a apărut în parcul Dendrariu din Chișinău

Date:

Share post:

22 de molizi argintii au fost plantați pe teritoriul Parcului Dendrariu din Chișinău. Aceștia au câte zece ani și o înălțime de 2 – 2,5 metri fiecare. Costul unui puiet este de 850 mdl, fiind achiziționați de la o pepinieră din orașul Bălți.

Primăria Capitalei R. Moldova precizează într-un comunicat de presă, citat de IPN, că 21 de copaci au fost procurați din sursele ÎM „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”, iar unul din sursele proprii ale Silviei Radu, primar interimar.

„Astfel, municipalitatea recuperează acel brad tăiat, în luna decembrie 2017, de pe terenul privat al unui locuitor al municipiului Chișinău și care a ajuns să fie instalat și împodobit în centrul Chișinăului”, se mai arată în comunicat.

Potrivit specialiștilor, perioada de iarnă este cea mai favorabilă pentru sădirea coniferelor.                                                                                                        (Ion Panfil)

spot_img

Articole asemănătoare

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează. 

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă?

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă? Da, perfect adevărat. Despre aceasta vorbim în continuare.

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național. Cea de-a noua ediție va oferi 30 de burse, fiecare în valoare de 5000 de lei/an școlar/elev

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Foto

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Mai multe amănunte în articolul de astăzi.