O salată ideală de sezon. Răcoritoare și dietetică, Video

Date:

Share post:

Vă prezentăm astăzi la Info Anunț o salată ideală de sezon. Răcoritoare și dietetică.

Nu trebuie decât să urmați pas cu pas instrucțiunile de preparare a salatei, pentru că filmarea video este orginală, fără subtitrare.

Ingrediente: salată verde, frunze de spanac, un pic de brânză sau cașcaval, slab caloric, câteva semințe de migdale sau nuci, căpșuni sau ardei, toate bucățele. Se presară deasupra și se amestecă toată compoziția cu un sos, după gust.

Ar fi minunat dacă înțelegeți limba engleză, dar oricum pașii sunt simplii de urmat printr-o simplă vizualizare.

Succes și poftă bună!

 

spot_img

Articole asemănătoare

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.

Cine se extinde în Spania, unde lansează al patrulea activ imobiliar, în valoare de 3,5 mil. dolari. Foto

MetaWealth, cea mai importantă platformă de investiții imobiliare fracționate, se extinde în Spania și lansează al patrulea asset din portofoliu.

Surprizele minunate de la Festivalul SFR

Vorbim în cele ce urmează despre minunatele surprize ale Festivalului SFR. Organizatorii festivalului Serile Filmului Românesc anunță lansarea celui de-al treilea număr al ziarului CineGazeta SFR.