Start concursurilor Marca comercială a anului și Premiul pentru calitate

Date:

Share post:

Camera de Comerț și Industrie și Agenția pentru Proprietate Intelectuală au anunțat, într-o conferință de presă, lansarea concursurilor anuale: „Marca comercială a anului 2017” și „Premiul pentru realizări în domeniul calității 2017”, transmite IPN.
Președintele CCI Sergiu Harea a menționat că „Marca comercială a anului” a fost inițiat în anul 2003 și are drept scop promovarea practicilor de succes în domeniul businessului, familiarizarea consumatorilor cu cele mai bune mărci de pe piața autohtonă, precum și evidențierea întreprinderilor competitive. Pe parcursul anilor, la acest concurs au participat 1300 de mărci comerciale, 110 fiind mărci naționale.
Lilia Bolocan, director general AGEPI, a spus că „o asemenea platformă de promovare, dar și concurență (loială), permite evidențierea mărcilor de produse și servicii de cea mai bună calitate”.
„Marca comercială a anului 2017” va avea 12 nominalizări, trei fiind în premieră: „Femeia în afaceri”, „Liderul anului” și „Întreprinderi Mici și Mijlocii” – pentru întreprinderile care au până la 70 de angajați și obțin rezultate remarcabile în promovarea mărcilor pe care le dețin.
Companiile care vor participa la concurs vor beneficia de mai multe oferte din partea AGEPI, cum ar fi: promovarea gratuită a mărcilor, diagnoza proprietății intelectuale a întreprinderilor, seminare în probleme ce țin de proprietatea intelectuală și rolul mărcilor comerciale.
Cererile de participare pot fi depuse la CCI până la 30 martie. Până la 15 aprilie, se va desfășura un sondaj cu participarea consumatorilor, opinia acestora la determinarea celor mai bune mărci de produse și servicii fiind foarte importantă, a spus directorul CCI. Rezultatele concursului vor fi cunoscute la finele lunii mai. Iar premiile vor fi înmânate într-o atmosferă festivă.
În aceeași perioadă, vor fi colectare dosare și pentru „Premiul pentru realizări în domeniul calității 2017”. Premiul se decernează pentru obținerea rezultatelor semnificative şi stabile în domeniul calității, precum şi  metodelor eficiente de management al calităţii.  La ediția din anul trecut au participat 36 de companii.

Ion Panfil

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată. Până nu de mult, căutam remedii de însănătoșire în diferite colțuri ale țării (România n.r.), pe la numeroși medici renumiți, cu diferite recomandări pe care le-am adunat în timp.

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu …

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu ... Pe 20 mai sarbatorim Ziua Mondiala a Albinelor, o ocazie perfecta pentru a recunoaste si aprecia contributia acestor miracole ale naturii la bunastarea noastra.

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 – 2020”, la Muzeul … Foto

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 - 2020”, la Muzeul ... Pentru a afla care este muzeul citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Foto

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Acesta este subiectul pe care îl dezvoltăm în continuare, azi, la Infoanunț.