„Tradiția continuă. Suntem solidari. Donează sânge. Dăruiește viață”

Date:

Share post:

Miercuri, 25 mai a.c., Poliția de Frontieră a Republicii Moldova invită reprezentanții mass-media la evenimentul de lansare a campaniei privind donarea de sânge, intitulată semnificativ  – „Tradiția continuă. Suntem solidari. Donează sânge. Dăruiește viață”.
Este pentru al VIII-lea an consecutiv când personalul Poliției de Frontieră se mobilizează la maxim în misiunea nobilă de donare voluntară de sânge.
Astfel este marcată Ziua polițistului de frontieră european, după cum se anunță într-un comunicat informativ, emis spre difuzare redacției Info Anunț.
În acest an se vor alătura campaniei și ofițerii FRONTEX, detașați în misiune în Republica Moldova.
La Chișinău, punctul de colectare a sângelui este amplasat pe teritoriul sediului central al Poliției de Frontieră (str. Petricani 19). Activitatea începe la ora 09:00. 
Text și foto: Secția relații publice
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM
spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.