Un nou program marca Mastercard România ce aduce cashback garantat pentru posesorii de carduri

Date:

Share post:

Un nou program marca Mastercard România ce aduce cashback garantat pentru posesorii de carduri. Despre aceasta vom vorbi azi, în cele ce urmează.

Mastercard lansează programul Marțea Mastercard prin care, începând cu 16 ianuarie, toți posesorii de carduri Mastercard eligibile*, emise în România, se pot bucura de cashback pentru achiziții efectuate în anumite industrii alese, în fiecare zi de marți a săptămânii.

Ce ne arată …

Un sondaj recent, comandat de Mastercard, relevă faptul că marțea este caracterizată de niveluri scăzute de energie și bună dispoziție, iar cumpărăturile reprezintă o modalitate eficientă de a îmbunătăți starea de spirit.

Astfel, 54% dintre respondenți afirmă că achizițiile îi fac să se simtă mai bine în zilele mai puțin favorabile, iar 91% dintre români recunosc că diferite beneficii la comercianții preferați i-ar ajuta să-și îmbunătățească starea de spirit în zilele cu moral scăzut. Programul Marțea Mastercard răspunde acestei nevoi, oferind posesorilor de carduri Mastercard cashback de 10% la plata cu cardul înrolat în program, în limita a 50 RON. Nu există o valoare minimă sau maximă a tranzacției.

Opinie avizată

„Ziua din cursul săptămânii în care sunt înregistrate mai puține tranzacții în România coincide cu ziua în care românii se simt deseori lipsiți de inspirație sau energie. Aceasta este ziua de marți, pe care ne-am propus să o transformăm anul acesta în Marțea Mastercard – o zi în care încurajăm românii să își folosească și mai mult cardurile Mastercard pentru a-și îndeplini dorințele, a-și plăti datoriile sau pentru a aduce un zâmbet cuiva drag. Campania de debut a platformei Marțea Mastercard se va axa pe plățile de taxe, impozite și facturi, prilej cu care suntem bucuroși să anunțăm că platforma Ghișeul.ro a depășit pragul de 2 milioane de utilizatori activi la începutul acestui an. Astfel, până la finalul lunii martie, românii își pot plăti taxele și impozitele oricând și de oriunde, bucurându-se și de avantaje financiare la plata cu cardul”, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager Mastercard România și Croația.

Noul program …

Programul cuprinde tranzacțiile efectuate marțea în perioada 16 ianuarie – 31 decembrie 2024 și constă în 4 campanii: 16 ianuarie – 26 martie – Zilele destinate taxelor, impozitelor și plăților facturilor, 2 aprilie – 25 iunie – Zilele pentru cumpărături de la magazine alimentare de proximitate și supermarketuri, 2 iulie – 24 septembrie – Zilele dedicate plăților efectuate în locații fizice din afara României și 1 octombrie – 31 decembrie – Zilele dedicate plăților online.

Programul include toți emitenții bancari din portofoliul Mastercard în România, iar deținătorii de carduri Mastercard eligibile*, emise în România, pot accesa beneficiile gratuit, prin înrolarea cardului pe priceless.com/marti. După înscrierea cardului și confirmarea afișată pe platformă, cashback-ul se aplică automat pe cardul înrolat, la plățile eligibile efectuate în zilele de marți ale campaniei, în anumite industrii alese, în limita a 50 RON per tranzacție. Nu este necesară înscrierea cardului pentru fiecare campanie în parte; odată înscris, posesorii de carduri vor putea participa automat la toate cele 4 campanii din program.

Regulamentul campaniei este disponibil pe priceless.com/marti.

*Cu excepția cardurilor Maestro, de masă, Business și Corporate.

Despre Mastercard

Mastercard este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Misiunea noastră este să generăm și să dezvoltăm o economie digitală atotcuprinzătoare, care să ofere tranzacții sigure, simple, inteligente și accesibile, în beneficiul tuturor, de pretutindeni. Prin transfer de date sigur și prin rețele impenetrabile, prin parteneriate și cu pasiune, inovațiile și soluțiile noastre le permit persoanelor fizice, instituțiilor financiare, guvernelor și companiilor să își atingă potențialul maxim. Conexiunile noastre acoperă peste 210 țări și teritorii, astfel încât construim o lume sustenabilă care le oferă tuturor accesul la posibilități de neprețuit.

Sondaj realizat prin mPulse de către McCann România, pe un eșantion de 500 de respondenți români, cu vârste cuprinse între 18 și 44 de ani.

Text: PR Mastercard

Foto: arhiva

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.