Unde, când: Sărbătoarea Cireșelor, prima ediție

Date:

Share post:

În perioada 17 – 18 iunie 2023 va avea loc prima ediție a evenimentului Sărbătoarea Cireșelor.

Pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt, în zona Mănăstirii Trei Ierarhi, vor fi amplasate standuri ale producătorilor locali, de unde vor putea fi achiziționate fructe de sezon, în principal cireșe, dar și produse realizate după rețete tradiționale: siropuri, gemuri, dulcețuri etc.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Iași în colaborare cu Direcția pentru Agricultură Județeană Iași și Academia Română – Filiala Iași.

Mai multe informații pot fi obținute la Biroul Evenimente Publice al Primăriei Municipiului Iași, la telefon 0232.267.582 (interior 204) sau 0232.267.691 ori prin e-mail la adresa evenimente.iasi@primaria-iasi.ro.

Informațiile ne-au fost oferite de Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Iași.

spot_img

Articole asemănătoare

Oare ce fac românii de sărbători și în anul acesta?

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar românii și-au conturat deja planurile pentru perioada festivă ce se anunță. Potrivit celor mai recente cercetări realizate de iSense Solutions, descoperim ce tradiții mai respectă aceștia, dar și cum a afectat creșterea prețurilor bugetul alocat pentru această perioadă.

Cum va funcționa metroul cu ocazia Zilei Naționale a României

Metrorex informează că în perioada 30.11.2023 – 03.12.2023, circulația trenurilor de metrou se va desfășura conform graficelor aprobate pentru weekend și sărbători legale, la un interval de 10 minute, pe toate magistralele de metrou.

Trei echipe canine ale Poliției de Frontieră au trecut cu succes examenul de dresaj. Galerie foto

Trei echipe canine, care își exercită activitatea de serviciu la Sectoarele Poliției de Frontieră Ungheni, Tudora și Basarabeasca au trecut cu succes examenul de absolvire a cursului specializat în dresaj canin, organizat în orașul Hermanice, Republica Cehă.

Promenada Mall anunță câteva exclusivități și invită la noi experiențe de shopping

Promenada Mall București anunță extinderea mixului de chiriași prin deschiderea a șapte noi magazine, dintre care două nume în premieră în România. De asemenea, calitatea experienței clienților se va îmbunătăți și prin mărirea și modernizarea spațiilor și noi concepte, în trei magazine emblematice.