Unde, când: Sărbătoarea Cireșelor, prima ediție

Date:

Share post:

În perioada 17 – 18 iunie 2023 va avea loc prima ediție a evenimentului Sărbătoarea Cireșelor.

Pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt, în zona Mănăstirii Trei Ierarhi, vor fi amplasate standuri ale producătorilor locali, de unde vor putea fi achiziționate fructe de sezon, în principal cireșe, dar și produse realizate după rețete tradiționale: siropuri, gemuri, dulcețuri etc.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Iași în colaborare cu Direcția pentru Agricultură Județeană Iași și Academia Română – Filiala Iași.

Mai multe informații pot fi obținute la Biroul Evenimente Publice al Primăriei Municipiului Iași, la telefon 0232.267.582 (interior 204) sau 0232.267.691 ori prin e-mail la adresa evenimente.iasi@primaria-iasi.ro.

Informațiile ne-au fost oferite de Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Iași.

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.

Măsuri pentru diminuarea efectelor negative ale vremii caniculare la …

Măsuri pentru diminuarea efectelor negative ale vremii caniculare la ... Pentru a afla unde, cine și cum, vom citi materialul care urmează. 

NOU: „Deschisul de nepătruns” a artistului Ioan Sbârciu, la Muzeul Național Brukenthal

NOU: „Deschisul de nepătruns” a artistului Ioan Sbârciu, la Muzeul Național Brukenthal. Mai multe amănunte în continuare, la Infoanunț.