joi, decembrie 8, 2022
spot_img
AcasăINFO ACTUALITATEUnde și când putem vedea filmul „Culorile lui Tobi”

Unde și când putem vedea filmul „Culorile lui Tobi”

KineDok este un program unic în Europa prin amploarea sa, desfășurându-se concomitent în 6 țări partenere: Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Croaţia, Georgia şi România, unde este coordonat de către Asociația One World Romania, în strâns parteneriat cu festivalul de film.

Fiecare dintre țările participante contribuie cu cele mai noi documentare, care rulează apoi în sute de locații din toate cele 6 ţări, generând astfel o comunitate culturală impresionantă.

Duminică 13 noiembrie puteți merge să vizionați, în cadrul programului european KineDok powered by One World Romania, documentarul maghiar DIVELE (2021), în regia lui Máté Kőrösi.

Szani, Tina și Emese – sau, așa cum își spun ele, Divele – sunt trei fete de 20 de ani care pot vorbi ore întregi despre machiaj, haine sau poze de profil pe social media. Un tânăr regizor, Máté, le urmărește pe cele trei cu camera de filmat până la absolvire, pentru a afla ce se ascunde în spatele machiajului lor perfect. Între timp, fiecare învață ceva de la celălalt și toți fac un pas spre maturitate.

Organizator local: dr. Mircea Mamalaucă, după cum se arată într-un comunicat al Muzeului „Vasile Pârvan” Bârlad, emis spre difuzare redacției Info Anunț.

Proiecția va avea loc la sediul central al muzeului, din str. Vasile Parvan nr. 1, începând cu ora 11.30.

RECOMANDARE
- Advertisment -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE