UTILBEN anunță inaugurarea unui nou sediu la Iași. Foto

Date:

Share post:

Compania românească UTILBEN, unul dintre liderii industriei naționale de utilaje agricole și de construcții, își deschide sediu în județul Iași, pentru a fi mai aproape de clienții din Moldova și pentru a contribui activ la dezvoltarea mediului antreprenorial din zonă.

Inaugurarea are loc joi, 7 iulie, de la ora 14:00, iar clienții, colaboratorii, partenerii și furnizorii UTILBEN sunt invitații de seamă ai acestui eveniment.

Adresa este strada Transagropolis, numărul 4, în localitatea Lețcani din județul Iași, iar accesul se face în mod gratuit, pe bază de invitație.

Veți avea ocazia să vizitați, în premieră, noul atelier de service pentru utilaje agricole și de construcții, centrul de vânzări de piese și atașamente și o zonă expozițională exterioară, care se întinde pe 2.500 de metri pătrați.

Gama de produse prezentate include buldoexcavatoare, miniexcavatoare, motostivuitoare, nacele, tractoare, precum și atașamente.

Antreprenori, constructori, fermieri și pasionați ai utilajelor sunt invitați să descopere cele mai noi echipamente în domeniu, menite să le dezvolte afacerea.

Participanții la inaugurarea sediului UTILBEN din Iași vor avea ocazia să cunoască potențiali parteneri din domeniul lor de activitate, să beneficieze de consultanță de specialitate din partea experților UTILBEN și să testeze utilajele expuse.

Sediul UTILBEN din Iași este al treilea deschis de compania românească în decurs de mai puțin de un an, după cele din județul Cluj și București. Este un indicator clar ar evoluției rapide și dezvoltării sustenabile. Compania UTILBEN a fost fondată în anul 2006, de către soții Ruben și Oana Marian, și are peste 100 de angajați.

Oferta de utilaje și atașamente agricole și de construcții cuprinde peste 30.000 de produse, regăsite pe site-ul www.utilben.ro.

Text și foto: Marketing UTILBEN

spot_img

Articole asemănătoare

Primul scaner cu raze X pentru combaterea activitățior ilicite, inaugurat în biroul de frontieră… Foto

Primul scaner cu raze X pentru combaterea activitățior ilicite, inaugurat în biroul de frontieră... Unde anume, vom afla cititnd materialul care urmează.

Infoanunț: Stay Fit Gym va deschide două noi locaţii. FOTO

Infoanunț: Stay Fit Gym va deschide două noi locaţii. Unde? Când? La aceste întrebări răspundem azi în cele...

Donație primită de Muzeul Național de Istorie a României – micro-expoziție și recital extraordinar

Donație primită de Muzeul Național de Istorie a României - micro-expoziție și recital extraordinar. Azi, la Infoanunț.

Cartușe uitate în bagaje, găsite la Aeroportul Internațional Chișinău. Foto

Cartușe uitate în bagaje, găsite la Aeroportul Internațional ... Mai multe amănunte, azi, la Infoanunț.