Vești bune pentru cei care doresc să meargă la Mare în Ucraina

Date:

Share post:

Ministerul Economiei și Infrastructurii Republicii Moldova a anunțat, în aceste zile, că până la sfârșitul lunii august se dublează numărul de vagoane de pe ruta Chișinău – Odesa  – Chișinău.

Astfel, pe parcursul lunii august, în zilele de 17, 18, 19 și, respectiv, 24 25, 26 și 27, vor circula opt vagoane, în loc de patru vagoane cât erau până acum.

Biletele pentru aceste călătorii sunt deja expuse în vânzare, prețurile variază în funcție de clasa de confort, de la 142 de lei/mdl până la 185 de lei/mdl. Garnitura modernă a trenului are trei clase de confort – clasa 1, clasa 2 și clasa 3. În toate cele trei clase este aer condiționat.

Prețul biletelor pentru copii variază de la 50 și 65 de lei.

Menționăm că, ternul Chișinău – Odesa – Chișinău circulă zilnic în perioada estivală.

  • Ora 06:57- pornirea din Chișinău și la ora 10:50 ajunge la Odesa.
  • Ora 18:45- pornirea de la Odesa și la ora 22:47 ajunge la Chișinău.

Controlul vamal pentru pasageri este efectuat în incinta Gării Feroviare din Chișinău, înainte de îmbarcarea în tren, iar procedura nu se mai repetă şi la frontieră.

                                                                                     Stelly Rusnac

Foto: www.railway.md

 

spot_img

Articole asemănătoare

Oare ce fac românii de sărbători și în anul acesta?

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar românii și-au conturat deja planurile pentru perioada festivă ce se anunță. Potrivit celor mai recente cercetări realizate de iSense Solutions, descoperim ce tradiții mai respectă aceștia, dar și cum a afectat creșterea prețurilor bugetul alocat pentru această perioadă.

Cum va funcționa metroul cu ocazia Zilei Naționale a României

Metrorex informează că în perioada 30.11.2023 – 03.12.2023, circulația trenurilor de metrou se va desfășura conform graficelor aprobate pentru weekend și sărbători legale, la un interval de 10 minute, pe toate magistralele de metrou.

Trei echipe canine ale Poliției de Frontieră au trecut cu succes examenul de dresaj. Galerie foto

Trei echipe canine, care își exercită activitatea de serviciu la Sectoarele Poliției de Frontieră Ungheni, Tudora și Basarabeasca au trecut cu succes examenul de absolvire a cursului specializat în dresaj canin, organizat în orașul Hermanice, Republica Cehă.

Promenada Mall anunță câteva exclusivități și invită la noi experiențe de shopping

Promenada Mall București anunță extinderea mixului de chiriași prin deschiderea a șapte noi magazine, dintre care două nume în premieră în România. De asemenea, calitatea experienței clienților se va îmbunătăți și prin mărirea și modernizarea spațiilor și noi concepte, în trei magazine emblematice.