Putem afla istoria timbrului … Când și unde?

Date:

Share post:

Muzeul Țării Crișurilor OradeaComplex Muzeal organizează, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea și Poșta Română prin OJP Bihor, activitatea de educație muzeală Istoria timbrului, adresată elevilor din clasele primare și care va cuprinde:

  • Prezentarea istoriei timbrelor în România;
  • Prezentarea unor colecții de timbre și a modului cum se păstrează acestea;
  • Învățarea scrierii corecte a datelor de expediere și a lipirii timbrului pe plic;
  • Vizitarea secției de Istorie (fără ghidaj)
  • Activitatea va fi imortalizată și reprodusă pe fotografii care vor fi oferite fiecărui elev, reprezentând astfel o amintire plăcută de care copiii vor fi foarte încântați.

Rugăm participanții și cadrele didactice să aibă fiecare asupra lor o scrisoare sau o felicitare completate, pe care ulterior, în cadrul atelierului, le vor expedia, la adresa dorită, pe care trebuie, de asemenea, să o aibă la ei.

Activitatea se va desfășura la sediul instituției din Str. Armatei Române nr.1/A, în perioada 14-16 noiembrie 2023, orele 09.00 – 10.00 și 10.15 – 11.15.

Programările se pot face la nr. de telefon 0722/081.499, de luni până vineri, între orele 9.00-15.30. Atelierul se desfășoară cu grupuri de minim 10 copii. Taxa de participare este de 20 lei/elev.

Activitățile vor fi organizate și susținute de către Andreea Pop – muzeograf și Dalida Moga – educator muzeal, de la Secția Relații Publice și Expoziții.

Informații și foto: Muzeul Țării Crișurilor Oradea

spot_img

Articole asemănătoare

Expoziția temporară „DAR. Donații, achiziții, recuperări, descoperiri arheologice”, la Muzeul …

Expoziția temporară „DAR. Donații, achiziții, recuperări, descoperiri arheologice”, la Muzeul ... Pentru a afla unde, dar și mai multe amănunte, citim materialul care urmează.

Excluse din categoria formularelor tipizate de documente primare cu regim special

Excluse din categoria formularelor tipizate de documente primare cu regim special. Alte amănunte în acest sens, azi, la...

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată. Până nu de mult, căutam remedii de însănătoșire în diferite colțuri ale țării (România n.r.), pe la numeroși medici renumiți, cu diferite recomandări pe care le-am adunat în timp.

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu …

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu ... Pe 20 mai sarbatorim Ziua Mondiala a Albinelor, o ocazie perfecta pentru a recunoaste si aprecia contributia acestor miracole ale naturii la bunastarea noastra.