Exclusiv: Afirmația Zilei este …

Date:

Share post:

Afirmația Zilei de azi este … Pentru a afla răspunsul, mai multe amănunte, în continuare, azi, la Info Motivație, o rubrică de suflet, pentru suflet, în exclusivitate la Infoanunț.

Ziua începe cu tine. Tu ești protagonistul principal în fimul numit viață. Este vorba despre viața ta, în raport cu tine în primul rând. Dacă ne punem prea sus pe un piedestal riscăm să rămânem ancorați în ego. dacă alegem prea mult divin, iar nu este bine, că piciaorele noastre vor pluti, metaforic vorbind, prin aer.

Răspunsul necesare este echilibru. Dar cum știm că suntem în echilibru, a întrebat într-o zi dr. Vasile Ouatu, un mare om, medic, unul dintre prersonalitățile de marcă ale Republicii Moldova. Răspunsul instant, intuitiv, a fost acesta: așa cum la mâncare punem un pic de sare și piper, la fel și în viața de zi cu zi, dar fără a exagera, ajungând la un gust echilibrat.

De aceea, afirmația zilei de azi este despre echilibru.

Trăiesc în echilibru, viața mea este plină de sănătate, bucurie, prosperitate, împlinire. Cred în miracole și ele se vor materializa”.

Pentru a afla mai multe despre echilibru recomand cartea: ”Ecuația vieții. Calea spre fericire”. De ieri și pe Amazon/Kindle.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu editor/scriitor

Foto: pixabay

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Președinta Maia Sandu anunță programul Prima Casă PLUS. Video

Președinta Maia Sandu anunță programul Prima Casă PLUS. Despre ce este vorba mai exact vom afla din articolul/comunicatul pe care îl redăm în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Noi stele variabile pe cer cu numele Bârlad. Foto

Noi stele variabile pe cer cu numele Bârlad. Mai multe amănunte în articolul care urmează,azi, la Infoanunț.

Ateliere de confecționat coliere din piese de lemn și ceramică, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului

Ateliere de confecționat coliere din piese de lemn și ceramică, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Unde? Răspunsul la această întrebare îl aflăm în materialul care îl redăm azi la Infoanunț.

Președintele CCIR a participat la inaugurarea… Foto

Președintele CCIR a participat la inaugurarea... Pentru a afla amănunte despre acest eveniment nu trebuie decât să citim materialul care îl redăm în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.