miercuri, februarie 8, 2023
-3.2 C
București
spot_img

Alte destinații ieftine de vacanță. Imagini incredibile, dar adevărate

Info Anunț continuă seria de destinații ieftine, accesibile pentru toate buzunarele. Iar dacă nu reușim sp mergem fizic, măcar să privim imaginile și să facem o călătorie virutuală, care va fi de asemenea un moment important de bucurie și relaxare.

Varna, Bulgaria

Varna este un oraș-port și o stațiune balneară atractivă de pe coasta bulgară a Mării Negre. Este unul dintre cele mai accesibile orașe est-europene și un loc atrăgător pentru a petrece câteva zile, plin de istorie, dar în același timp foarte modern, cu un parc imens pe care să te plimbi și o plajă lungă pe care să te relaxezi.

Marrakech, Maroc

Marrakech este un oraș important din Regatul Marocului. Este una dintre cele mai populare destinații turistice din lume. Există o mulțime de moschei, muzee, souk-uri, piețe populare, cum ar fi Jemaa el-Fnaa, care este una dintre cele mai cunoscute piețe din Africa și este centrul activității orașului și al comerțului.

Cea mai bună perioadă pentru a merge la Marrakesh este între octombrie și mai, deoarece locurile de cazare își vor scădea tarifele, iar mâncarea este uimitoare și se va încadra în orice buget. Înconjurat de plantații de lămâi, portocali și măslini, caracteristicile culinare ale orașului sunt bogate și puternic condimentate, dar nu picante.

Trebuie neapărat să încercați ceaiul marocan de neuitat, care este servit cu mentă și zahăr dintr-o gură curbată de ceainic în pahare mici.

Palawan, Filipine

Palawan este o provincie arhipelagică din Filipine, situată în regiunea Mimaropa. Este una dintre cele mai frumoase insule tropicale din lume și una dintre cele mai populare destinații turistice din Filipine. Nimic nu definește Palawan mai mult decât apa din jurul său. Această insulă paradisiacă este un loc foarte accesibil pentru a fi vizitat, iar costul mediu pe noapte la o pensiune va costa aproximativ 9-10 dolari.

Orice alegere am face, în afara țării sau pe malul unui râu din locul unde trăim, este binevenită. Ieșirea în natură ne oferă liniște, pace și bucurie în suflet.

Text: Elena Ștefan

Foto: arhiva

 

 

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole