Foto: O mașină dată în căutare, identificată la trecerea frontierei …

Date:

Share post:

În punctul de trecere a frontierei Leușeni, Republica Moldova, în flux a fost depistată o mașină care figurează în baza de date INTERPOL ca fiind căutată de către autoritățile germane. La volanul mijlocului de transport a fost legitimat un bărbat cu dublă cetățenie (MD/RO), în vârstă de 55 de ani.
Ieri, 9 ianuarie 2024, în jurul orei 14:00, pe pista de control s-a apropiat automobilul de model Volkswagen Multivan, înmatriculat în Germania, fabricat în anul 2019.
La verificarea documentelor și procesarea informației în baza de date INTERPOL, polițiștii de frontieră au consemnat faptul că mașina figurează ca fiind căutată la nivel internațional de către autoritățile din Germania.
Din declarația șoferului, mașina ar aparține unei rude, iar deplasarea sa în Germania era cu scopul să o transmită. Totodată, automobilul ar fi fost adus în Republica Moldova acum un an și jumătate, pe o platformă, din cauza unor defecțiuni la motor.
Până la elucidarea circumstanțelor pe caz, mașina a fost indisponibilizată pe teritoriul SPF Leușeni.
Text și foto: Secția relații publice
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM
spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.