Foto: O mașină dată în căutare, identificată la trecerea frontierei …

Date:

Share post:

În punctul de trecere a frontierei Leușeni, Republica Moldova, în flux a fost depistată o mașină care figurează în baza de date INTERPOL ca fiind căutată de către autoritățile germane. La volanul mijlocului de transport a fost legitimat un bărbat cu dublă cetățenie (MD/RO), în vârstă de 55 de ani.
Ieri, 9 ianuarie 2024, în jurul orei 14:00, pe pista de control s-a apropiat automobilul de model Volkswagen Multivan, înmatriculat în Germania, fabricat în anul 2019.
La verificarea documentelor și procesarea informației în baza de date INTERPOL, polițiștii de frontieră au consemnat faptul că mașina figurează ca fiind căutată la nivel internațional de către autoritățile din Germania.
Din declarația șoferului, mașina ar aparține unei rude, iar deplasarea sa în Germania era cu scopul să o transmită. Totodată, automobilul ar fi fost adus în Republica Moldova acum un an și jumătate, pe o platformă, din cauza unor defecțiuni la motor.
Până la elucidarea circumstanțelor pe caz, mașina a fost indisponibilizată pe teritoriul SPF Leușeni.
Text și foto: Secția relații publice
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM
spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în celel ce urmează.

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii. Unde? Când și despre ce este vorba mai exact, în cele ce urmează.

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO. Mai multe informații despre acest minunat eveniment expozițional, în cele ce urmează.

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa?

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa? La aceaste întrebări, răspundem în cele ce urmează.