Maia Sandu, în vizită la o fabrică de … Foto Galerie

Date:

Share post:

Maia Sandu, în vizită la o fabrică de … Despre ce este vorba mai exact, în articolul de azi, la Infoanunț.

Șefa statului Republica Moldova, la întâlnire cu angajații fabricii de brânzeturi din Soroca, a spus că „Uniunea Europeană este o piață mare și tot mai deschisă pentru produsele noastre”.

Mai mult de 150 de locuri de muncă, prezent, dar și planuri de viitor


În vizita de lucru pe care a întreprins-o în regiunea de nord a țării, președinta Maia Sandu a vizitat Fabrica de brânzeturi din Soroca, unde a discutat cu angajații despre problemele și planurile companiei.

Fabrica asigură 165 de locuri de muncă și contribuie la bugetul țării, iar calitatea produselor este apreciată pe piața locală, dar și peste hotare.

Președinta Maia Sandu a subliniat că războiul din țara vecină a creat dificultăți pentru mai mulți agenți economici, dar, prin eforturile comune ale guvernării și mediului economic, aceste probleme pot fi depășite, investind în calitate, promovând bunul nume al țării noastre și cucerind piețe noi.

Uniunea Europeană este o piață mare și tot mai deschisă pentru produsele noastre. Aproximativ 65% din exporturile moldovenești merg spre UE, iar producătorii noștri au câștigat în 2023 în jur de 47 de miliarde de lei pe piața europeană. Vom continua să explorăm și alte piețe unde calitatea produselor noastre este apreciată”, a subliniat Maia Sandu.

Text și foto: Direcția informare și comunicare cu mass-media a Președinției Republicii Moldova

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.