Maia Sandu invită cetățenii să sărbătorească Moldova Europeană

Date:

Share post:

Maia Sandu, președinta Republicii Moldova, face un anunț către toți cetățenii prin care îi invită să sărbătorească Moldova Europeană:

Să ne bucurăm împreună de un pas istoric pentru destinul țării noastre. Am reușit să obținem încrederea Uniunii Europene, am păstrat unitatea și am muncit cu toții foarte mult pentru ca Moldova să câștige șansa unui viitor mai bun pentru toți cetățenii”.

Șefa statului îndeamnă toate instituțiile, toți partenerii de dezvoltare, toți antreprenorii din Republica Moldova să vorbească despre integrarea europeană, să promoveze parcursul nostru european și, împreună, să transforme întreaga Moldovă într-un stat european.

Vă aștept duminică, pe 17 decembrie, la ora 14:00, în curtea Președinției, să ne bucurăm împreună”, a țínut să precizeze Maia Sandu.

Text și foto: PR președinția Republicii Moldova

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.