sâmbătă, noiembrie 26, 2022
spot_img
AcasăINFO ACTUALITATESă ne rugăm pentru pace, omenire și Pământ

Să ne rugăm pentru pace, omenire și Pământ

Înțelepciunea zilei se referă la ajutorul pe care fiecare dintre noi îl putem acorda, fizic, dar și spiritual. Așadar, astăzi să înălțăm împreună o rugă pentru pace, omenire și Pământ, care este casa noastră.

Fiecare gând de pace contează și face adevărate minuni dacă este materializat în rugăciune (cartea Ecuația vieții. Calea spre fericire). Există cazuri multiple de vindecare prin rugăciune. Astăzi, să ne rugăm pentru vindecarea celor bolnavi de ură, de nagaivitate, de răutate. Au nevoie ei de iubire? De ce ajung oamenii răi în punctul maxim al negativității lor? Și într-un caz și altul este vorba despre gânduri, care pot fi ale lor sau induse.

Oamenii cu suflet rău sunt precum Lucifer, îngerul decăzut. Având prea multă iubire, în exces, aceasta dăunează. Apoi, cad în extrema cealaltă, cum se vede în aceste zile, și se cred neiubiți. Reacția lor? Ură, înverșunare în răutate.

Au astfel de oameni nevoie de ajutor? Da. Cum îi putem ajuta? Prin lumină, mai multă lumină. Dacă într-o încăpere este întuneric, aprindem o lampă, dacă întunericul persistă, aprindem lumina în întraga încăpere. Cred în light workers, lucrătorii de lumină, ei există și și-au unit forțele binelui pentru a le elimina pe cele ale răului.

Fiecare dintre noi suntem un mic felinar, haideți să aprindem lumina din noi (suflete pure și curate) și să înlăturăm, împreună, întunericul din aceste zile.

Rugăciunile noastre vor cuprinde toată planeta și vor reuși să înlăture negura care s-a lăsat peste Pământ. 

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

RECOMANDARE
- Advertisment -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE