Start campaniei de împădurire din această primăvară. Video

Date:

Share post:

Start campaniei de împădurire din această primăvară. O filmare fascinantă, în cele ce urmează.

Președinta Maia Sandu a dat startul campaniei de împădurire din această primăvară.

Continuă plantările în cadrul Programului național de împădurire pentru o țară mai verde și mai rezistentă la schimbările climatice, anunțate de șefa statului de peste Prut.

Președinta Maia Sandu a mers în satul Rîșcova, raionul Criuleni și împreună cu  angajații instituției prezidențiale, localnici, elevi de la gimnaziul din sat, studenți, reprezentantele Asociației Femeilor de Afaceri din Moldova și angajați ai întreprinderii silvice, au plantat 24 mii de puieți de salcâm, pe aproape 5 hectare de teren degradat .

Maia Sandu a venit cu un îndemn către toți cetățenii ca, în următoarele săptămâni, să participe la sădirea pădurilor în cât mai multe localități din țară. Harta terenurilor pentru întreaga campanie de împădurire din această primăvară (martie-aprilie) poate fi accesată aici https://bit.ly/463qLc2

Text și foto: PR Președinția Republicii Moldova
spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.