duminică, decembrie 4, 2022
spot_img
AcasăINFO ACTUALITATEUn iaz poate adăuga plus valoare casei tale. Ce alte beneficii conferă...

Un iaz poate adăuga plus valoare casei tale. Ce alte beneficii conferă acest colț de rai

Te uiți pe fereastra bucătăriei la curtea din spate și, deși este frumoasă, parcă îi lipsește ceva – ceva care să-i dea un aspect deosebit.

Dar ce i-ar putea lipsi? Un iaz de grădină – iată ce!

Un iaz în curte poate adăuga plus valoare unei curți. Oferă micilor creaturi locale, cum ar fi broaștele și libelulele, un loc de întâlnire și de întâlnire, precum și creaturilor mari, cum ar fi oamenii!

Totodată, iazul adaugă un sentiment de calmare, relaxare și senzația de zen unei grădini. Și nu numai toate acestea, dar este și frumos din punct de vedere estetic.

Cu toate acestea, proiectarea unui iaz poate fi o sarcină descurajantă. Din fericire, există o mulțime de modele care au fost deja testate și realizate și care ne pot inspira cu propriile modele. De la iazuri mici ca niște bălți până la cele mai mari, care ocupă întreaga curte!

Indiferent de buget sau de spațiul pe care îl aveți la dispoziție, puteți fi sigur că veți găsi în această listă curatorială un design de iaz care vă va entuziasma suficient de mult încât să doriți să vă apucați imediat de treabă!

Prezentăm astăzi la INFO ANUNȚ câteva idei creative, dar și econome, pentru amenajarea grădinii și dacă nu avem una, putem doar să ne ”clătim” ochii, privind câteva imagini superbe din galeria foto.

Utilizând pietre plate din dale pentru a vă delimita iazul, puteți crea un aspect natural
Iazul în propriul ”pat” înălțat, realizat manual
Un iaz de pește superb și luxuriant
Înfrumusețați un colț plictisitor din jurul casei dvs. cu un proiect cool de iaz

O întreagă galerie, inclusiv metodele de proiectare sunt dezvăluite pe platforma social media Pinterest.

RECOMANDARE
- Advertisment -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE