Invitație: Atelier de realizat mărțișoare din lut

Date:

Share post:

Invitație: Atelier de realizat mărțișoare din lut.

Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal organizează împreună cu Asociația „Prietenii Muzeului Țării Crișurilor” și în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor și Primăria Municipiului Oradea, atelierul de realizat mărțișoare din lut. Acesta se va desfășura la sediul instituției (Str. Armatei Române nr. 1/A).

Activitatea este dedicată preșcolarilor și școlarilor și va consta în pictarea unor mărțișoare din lut ars, sub supravegherea meșterului popular Petru Merinu din Roșia (jud. Bihor), și împletirea unui șnur din lână colorată, sub îndrumarea specialiștilor din cadrul secției de Etnografie a Muzeului Țării Crișurilor.

Obiectele realizate vor fi luate acasă de fiecare copil.

În partea a doua a atelierului, participanții vor putea vizita, la alegere, una dintre expozițiile permanente ale muzeului.

Atelierele se vor desfășura în perioada 13 februarie – 1 martie a.c., de marți până vineri, de la orele 9:00, 11:00 și 13:00. Programări la tel: 0746764165.

Preț: 20 lei/copil.

Text și foto: PR Muzeul Tarii Crișurilor

spot_img

Articole asemănătoare

Despre recunoștință, sprijin și generozitate la Gala Zâmbet în Dar. Video

Despre recunoștință, sprijin și generozitate la Gala Zâmbet în Dar. Aici, aproape de noi, în orașul Iași și zonele...

Este bine să știm: AloeTurm, ideal pentru toamna aceasta

Este bine să știm: AloeTurm, ideal pentru toamna aceasta. A venit toamna, iar Forever AloeTurm si-a adunat fortele si e gata sa intre in actiune

Informații generale despre deschiderea SCAF

Informații generale despre deschiderea SCAF, bilete și locații. Aceasata este tema pe care o redăm în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Azi: Fragmente muzicale celebre din istoria cinematografiei vor răsuna în Amfiteatrul Palas

Azi: Fragmente muzicale celebre din istoria cinematografiei vor răsuna în acordurile Filarmonicii Moldova Iași, în Amfiteatrul Palas.