O nouă rundă de consultări pe tema referendumului de aderare a Moldovei la UE

Date:

Share post:

O nouă rundă de consultări pe tema referendumului de aderare a Moldovei la UE.

Șefa statului Republica Moldova, Maia Sandu, a avut o nouă rundă de consultări pe tema referendumului de aderare a Moldovei la UE.

Subiectul organizării referendumului privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană a fost discutat de șefa statului, Maia Sandu, cu reprezentanții mai multor organizații de tineret din țară.

Interlocutorii au vorbit despre cât de important este ca tinerii să înțeleagă procesele electorale și să participe la ele. Președinta a subliniat că tânăra generație trebuie să se informeze și să cunoască avantajele procesului de integrare europeană, iar decizia de aderare a țării la UE trebuie să aparțină tuturor cetățenilor.

Seria consultărilor va continua în următoarele săptămâni, când sunt planificate întâlniri cu oameni din diferite sectoare, mediul de afaceri, cu comunități locale, reprezentanți ai partidelor politice, organizațiilor non-guvernamentale și ai instituțiilor mass-media.

Text: PR Președinția Republicii Moldova

spot_img

Articole asemănătoare

Președinta Maia Sandu anunță programul Prima Casă PLUS. Video

Președinta Maia Sandu anunță programul Prima Casă PLUS. Despre ce este vorba mai exact vom afla din articolul/comunicatul pe care îl redăm în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Noi stele variabile pe cer cu numele Bârlad. Foto

Noi stele variabile pe cer cu numele Bârlad. Mai multe amănunte în articolul care urmează,azi, la Infoanunț.

Ateliere de confecționat coliere din piese de lemn și ceramică, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului

Ateliere de confecționat coliere din piese de lemn și ceramică, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Unde? Răspunsul la această întrebare îl aflăm în materialul care îl redăm azi la Infoanunț.

Președintele CCIR a participat la inaugurarea… Foto

Președintele CCIR a participat la inaugurarea... Pentru a afla amănunte despre acest eveniment nu trebuie decât să citim materialul care îl redăm în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.