Start campanie de împădurire! Video

Date:

Share post:

S-a dat startul campaniei de împădurire! Mai multe amănunte și o filmare, în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Președinta Maia Sandu anunță startul campaniei de împădurire din acest an.

Șefa statului Republica Moldova anunță că din 10 martie începe campania de împădurire din această primăvară. „Ne-am propus să plantăm peste 13 milioane de puieți și să îngrijim plantațiile făcute anul trecut, când am reușit împreună să regenerăm pădure pe 7 mii de hectare”, a precizat Maia Sandu.

Președinta Maia Sandu îndeamnă cetățenii ca și în acest an să continue acțiunea de înverzire din cadrul Programului național de împădurire. „Generația pădurii poate să aducă schimbarea în țara noastră și să combată efectele crizei climatice. O țară verde înseamnă un mediu curat și o societate sănătoasă”, a mai subliniat Maia Sandu.

Harta terenurilor pentru întreaga campanie de împădurire poate fi accesată aici – https://bit.ly/463qLc2

Text și video: PR Președinția Republicii Moldova

Foto: Infoanunț

spot_img

Articole asemănătoare

Expoziția temporară „DAR. Donații, achiziții, recuperări, descoperiri arheologice”, la Muzeul …

Expoziția temporară „DAR. Donații, achiziții, recuperări, descoperiri arheologice”, la Muzeul ... Pentru a afla unde, dar și mai multe amănunte, citim materialul care urmează.

Excluse din categoria formularelor tipizate de documente primare cu regim special

Excluse din categoria formularelor tipizate de documente primare cu regim special. Alte amănunte în acest sens, azi, la...

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată. Până nu de mult, căutam remedii de însănătoșire în diferite colțuri ale țării (România n.r.), pe la numeroși medici renumiți, cu diferite recomandări pe care le-am adunat în timp.

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu …

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu ... Pe 20 mai sarbatorim Ziua Mondiala a Albinelor, o ocazie perfecta pentru a recunoaste si aprecia contributia acestor miracole ale naturii la bunastarea noastra.