Cine anunță concurs de comercializare a bunurilor confiscate

Date:

Share post:

În articolul care urmează, vom vorbi despre cine anunță concurs de comercializare a bunurilor confiscate oferind desigur mai multe amănunte în acest sens.

Serviciul Fiscal de Stat al Republicii Moldova anunță concurs de comercializare a bunurilor confiscate.

Infoanunț

Iată că Serviciul Fiscal de Stat (SFS) anunță desfășurarea concursului de comercializare a bunurilor confiscate pentru data de 6 martie 2024ora 11:00, fiind propuse 8 loturi în acest sens.

La concurs pot participa agenții economici înregistrați în Republica Moldova, care dispun de rețea comercială, unități de producere sau de depozitare.

Prin depunerea unei cereri în cancelaria SFS, agenții economici interesați de participare la concurs, sunt în drept de a examina bunurile expuse la concurs. Modelul cererii de participare poate fi descărcat aici.

Cererile de participare vor fi prezentate Serviciului Fiscal de Stat până la data de 6 martie 2024, ora 9-00.

La cerere, urmează să fie prezentate următoarele documente

  • Documentele de constituire și certificatul de atribuire a codului fiscal;
  • În caz de necesitate, licența care atestă dreptul de a practica un anumit gen de activitate;
  • Ofertă în scris, autentificată prin semnătura conducătorului, plasată întrun plic sigilat, cu indicarea pe plic a cuvântului ”CONCURS”. Oferta va conține prețul de comercializare a bunurilor confiscate, comisionul solicitat pentru serviciile de consignație și termenele de achitare la buget a sumelor aferente.

Reamintim că, SFS exercită atribuții de evidență, evaluare și vânzare a bunurilor confiscate, a bunurilor fără stăpân, a bunurilor sechestrate perisabile sau cu termen de păstrare limitat, a corpurilor delicte, a bunurilor trecute în proprietatea statului cu drept de succesiune și a comorilor.

Pe site-ul oficial al SFS sunt plasate şi, respectiv, actualizate informaţiile privind soldurile bunurilor confiscate propuse spre comercializare agenţilor economici. Anunțurile privind bunurile confiscate, cu denumirea bunurilor, caracteristica lor, cantitățile și prețurile, pot fi consultate la pagina Bunuri confiscate de pe site-ul oficial al SFS.

Text: PR Serviciul Fiscal de Stat Republica Moldova

Foto: pixabay/generic

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.