Foto: Un pistol pneumatic și muniție, camuflate în bagajul unui …

Date:

Share post:

Un tânăr din Israel a încercat să treacă frontiera Republicii Moldova cu un pistol pneumatic și muniție aferentă acestuia.
Incidentul a fost înregistrat ieri, 7 ianuarie 2024, în Aeroportul Internațional Chișinău, sensul de ieșire din Republica Moldova.
Foto: Un pistol pneumatic și muniție, camuflate în bagajul unui …
Pentru procedurile de control a pasagerilor de la ruta „Chișinău-Tel Aviv”, la ora 17:40 s-a prezentat tânărul de 22 de ani. În cadrul controlului de securitate, polițiștii de frontieră au observat în valiza persoanei un obiect asemănător cu arma.
La examinarea conținutului s-a stabilit că este un pistol pneumatic, suplimentar depistate două pachete cu zeci de bile din metal și 10 balonașe CO2.
La fața locului a intervenit grupa operativă din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Aeroportul Internațional Chișinău pentru documentarea cazului și stabilirea tuturor circumstanțelor.
În context, pistolul și muniția aferentă au fost ridicate și vor fi transmise la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al MAI. În funcție de rezultate se va face încadrarea juridică a faptei și atragerea la răspundere a persoanei.
Text și foto: Secția relații publice
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM
spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în celel ce urmează.

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii. Unde? Când și despre ce este vorba mai exact, în cele ce urmează.

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO. Mai multe informații despre acest minunat eveniment expozițional, în cele ce urmează.

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa?

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa? La aceaste întrebări, răspundem în cele ce urmează.