Invitație: Atelier de realizat mărțișoare din lut

Date:

Share post:

Invitație: Atelier de realizat mărțișoare din lut.

Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal organizează împreună cu Asociația „Prietenii Muzeului Țării Crișurilor” și în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor și Primăria Municipiului Oradea, atelierul de realizat mărțișoare din lut. Acesta se va desfășura la sediul instituției (Str. Armatei Române nr. 1/A).

Activitatea este dedicată preșcolarilor și școlarilor și va consta în pictarea unor mărțișoare din lut ars, sub supravegherea meșterului popular Petru Merinu din Roșia (jud. Bihor), și împletirea unui șnur din lână colorată, sub îndrumarea specialiștilor din cadrul secției de Etnografie a Muzeului Țării Crișurilor.

Obiectele realizate vor fi luate acasă de fiecare copil.

În partea a doua a atelierului, participanții vor putea vizita, la alegere, una dintre expozițiile permanente ale muzeului.

Atelierele se vor desfășura în perioada 13 februarie – 1 martie a.c., de marți până vineri, de la orele 9:00, 11:00 și 13:00. Programări la tel: 0746764165.

Preț: 20 lei/copil.

Text și foto: PR Muzeul Tarii Crișurilor

spot_img

Articole asemănătoare

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024. Răspunsul îl aflăm dintr-un sondaj EUROCHAMBRES.

Start campanie de împădurire! Video

S-a dat startul campaniei de împădurire! Mai multe amănunte și o filmare, în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Mai multe întreprinderi sunt investigate de Fisc pentru insolvabilitate intenționată

Mai multe întreprinderi investigate de Fisc pentru insolvabilitate intenționată. Unde și mai multe amănunte despre subiectul dat, în cele ce urmează.

Ziua Internațională a Femeii, pe strune de vioară. Cine, unde, când? Foto

Ziua Internațională a Femeii, pe strune de vioară. Cine, unde, când? La aceste întrebări, răspundem în celel ce urmează.