Invitație: Atelier de realizat mărțișoare din lut

Date:

Share post:

Invitație: Atelier de realizat mărțișoare din lut.

Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal organizează împreună cu Asociația „Prietenii Muzeului Țării Crișurilor” și în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor și Primăria Municipiului Oradea, atelierul de realizat mărțișoare din lut. Acesta se va desfășura la sediul instituției (Str. Armatei Române nr. 1/A).

Activitatea este dedicată preșcolarilor și școlarilor și va consta în pictarea unor mărțișoare din lut ars, sub supravegherea meșterului popular Petru Merinu din Roșia (jud. Bihor), și împletirea unui șnur din lână colorată, sub îndrumarea specialiștilor din cadrul secției de Etnografie a Muzeului Țării Crișurilor.

Obiectele realizate vor fi luate acasă de fiecare copil.

În partea a doua a atelierului, participanții vor putea vizita, la alegere, una dintre expozițiile permanente ale muzeului.

Atelierele se vor desfășura în perioada 13 februarie – 1 martie a.c., de marți până vineri, de la orele 9:00, 11:00 și 13:00. Programări la tel: 0746764165.

Preț: 20 lei/copil.

Text și foto: PR Muzeul Tarii Crișurilor

spot_img

Articole asemănătoare

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Foto

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Te-ai bucurat de cele mai frumoase evenimente sub cerul liber, ai avut parte de distracție.

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu. Muzeul Național de Istorie a României organizează, în lunile iulie și august 2024, o serie de ateliere de creație și educație muzeală care valorifică două dintre expozițiile temporare disponibile publicului în această perioadă.

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Foto

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Mai multe amănunte, în continuare, la Infoanunț.

Știați că… UAIC ocupă locul … în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024

Știați că... UAIC ocupă locul ... în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024.