O nouă rundă de consultări pe tema referendumului de aderare a Moldovei la UE

Date:

Share post:

O nouă rundă de consultări pe tema referendumului de aderare a Moldovei la UE.

Șefa statului Republica Moldova, Maia Sandu, a avut o nouă rundă de consultări pe tema referendumului de aderare a Moldovei la UE.

Subiectul organizării referendumului privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană a fost discutat de șefa statului, Maia Sandu, cu reprezentanții mai multor organizații de tineret din țară.

Interlocutorii au vorbit despre cât de important este ca tinerii să înțeleagă procesele electorale și să participe la ele. Președinta a subliniat că tânăra generație trebuie să se informeze și să cunoască avantajele procesului de integrare europeană, iar decizia de aderare a țării la UE trebuie să aparțină tuturor cetățenilor.

Seria consultărilor va continua în următoarele săptămâni, când sunt planificate întâlniri cu oameni din diferite sectoare, mediul de afaceri, cu comunități locale, reprezentanți ai partidelor politice, organizațiilor non-guvernamentale și ai instituțiilor mass-media.

Text: PR Președinția Republicii Moldova

spot_img

Articole asemănătoare

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024. Răspunsul îl aflăm dintr-un sondaj EUROCHAMBRES.

Start campanie de împădurire! Video

S-a dat startul campaniei de împădurire! Mai multe amănunte și o filmare, în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Mai multe întreprinderi sunt investigate de Fisc pentru insolvabilitate intenționată

Mai multe întreprinderi investigate de Fisc pentru insolvabilitate intenționată. Unde și mai multe amănunte despre subiectul dat, în cele ce urmează.

Ziua Internațională a Femeii, pe strune de vioară. Cine, unde, când? Foto

Ziua Internațională a Femeii, pe strune de vioară. Cine, unde, când? La aceste întrebări, răspundem în celel ce urmează.